Modele de case fara mansarda

Superbe toate. Mie cel mai mult mi-a placut modèle Casa LIFE. Multumim PTR idei Adela. Modèle Casa Nizza 108 MP, 4 camere, proiect Haus XXL Alte proiecte Frumoase gasesti aici: MODELE proiecte case doar cu parte. Amprenta de 100 MP, alte modele si planuri Noi de case doar cu parter. SurSe: Casecalduroase.ro, Proiectedecase.net, Casemexi.ro Model Casa Top Star 115, Suprafata 124 MP, 4 camere, proiect Hanlo modèle Casa Kundenhaus, Suprafata 87 MP, 2 camere, proiect Schwoerer Haus Tags: case cu parter si doua dortoirs Oareproiecte de case fara etaj Cu 2 dortoirs-Casele desfasurate PE un singur nivel sunt mai usor de incalzit, fapt ce aduce Economii declares PE timp de iarna. Modelul de Casa despre care mi-am Propus sa VI-l ARAT astazi este unul potrivit pentru familiile de 4 Membri, oferind un Grad ridicat de confort Dar Si o Schema interioara Moderna. Este o PIESA arhitectonica contemporana Care a fost elaborata pornind de la ideea unei case clasice de Familie Dotata DIN peline cu tehnologie Moderna pentru un plus de confort. Citeste si: afla cum Poti alege cel mai bun proiect pentru Casa ta. . O locuinţă este o alegere foarte importantă, iar Unii Români o FAC doar o dată în viaţă. Dacă vrei să FII în pas cu vremurile, în CEEA CE priveşte Design-UL şi materialele este cazul să optezi pentru unul dintre cele 7 proiecte de case moderne fără etaj.

Casa poate Costa 95 110 MII euro la cheie in functie de modificari si finisaje. . Acest proiect este Proprietatea grupului Archiag si este prezentat PE siteul archipelag.ro. . Este protejat de Legea dreptului de Autor. Autorul acestui articol pur si simplu a preluat fără Jena imaginile fără a Céré acordul autorului si fără a CITA sursa. Dans calitate de reprezentant Archiag va solliciter sa nu mai prezentati aceste imagini fără acordul nostru! Daca doriti sa faceti Bani prezentand astfel de articole încercați sa postati propriile DVS. proiecte, nu munca Altora! Citeste si: bucatarie si Living in acelasi Loc-idei de amenajare Open Space. Avand doua intrari distinct, una prin lateralul casei si cealalta prin Gradina, spatiile de locuit pot fi deschise complet. Usile glisante DIN sticla pot fi deschise sau inchise in functie de dorinte sau conditiile de Mediu, facandu-le CEA mai interesanta caracteristica a locuintei. Un avantaj spécial il ofera Terasa spatioasa Care se intinde pe doua dintre lateralele casei.

Multumim pentru completarile aduse, Dragos! Asa cum spuneam, cand Vine vorba despre competita cas fara etaj versus cas Cu etaj parerile sunt impartite. Ma Bucur INSA ca ai adus si argumente in favoarea celor sustinute de tine. Arhitectii Care au proiectat locuinta au desenat o Casa care sa poata intruni diversele nevoi si cereri de modificare care ar putea aparea de-a lungul timpului.

Bookmark the Permalink

Comments are closed.